Te wszystkie kgw powstają m.in. z haniebnej kasy od ziobry, z tzw. funduszu sprawiedliwości, który powinien być wydatkowany na inne cele. Poza tym, te wszystkie dożynki i pikniki są niestety elementami kampanii wyborczej pisiorów. Wstyd. Ale zapomniałem, oni nie wiedzą co to jest wstyd.
Były gminne dożynki, a na nich piękne dziewczynki, które pod namiotami rozdawały uśmiechy z lewa i prawa, były też tańce, muzyka i zabawa, było smaczne jedzonko i jeszcze smaczniejsze, kolorowe picie, dlatego tak bardzo dożynki lubicie.
Jako muzyk po szkole byłem miło zaskoczony poziomem zarówno zespołu Metius, a Papa D to już normalnie czołówka i mogą śmiało konkurować z najlepszymi zespołami- wszystko szło na żywo co przy czołowych zespołach jest rzadkością
Pytanie się nasuwa - czy było co świętować? Niech każdy mieszkaniec odpowie sobie sam. Dla mnie to prezentacja przed wyborami i tyle.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!